top of page
FC75-773-98-scaled_edited.jpg

Om Fältkök

Fältkök har fokus på matlagningsutrustning med större portionskapacitet som fungerar vid strömavbrott och för matlagning i fält.

Ambitionen är att erbjuda produkter av hög kvalitet som uppfyller de krav som ställs på reservlösningar i nordiskt klimat. 

Hos oss hittar du beprövade fältkök från tillverkaren Teuvan som är byggda för att klara av de mest krävande situationerna och som är enkla att använda och transportera.

I ett allt osäkrare omvärldsläge där samhället behöver hålla ett högt tempo i uppbyggnaden av motståndskraften, hjälper fältkök våra kunder att snabbt och enkelt höja förmågan. Strävan är att hitta bra kundanpassade lösningar oavsett om det handlar om planering, utbildning eller utrustning.

Vi finns i Kalix.

Per Johansson

Jag heter Per Johansson och har en bakgrund som yrkesofficer, polis och inom kommunal beredskap. När jag stötte på Teuvans produkter insåg jag direkt att de även skulle kunna bidra med att stärka Sveriges beredskap precis som de gör i Finland.

Det jag framförallt gillar är att fältköken är anpassade för användning året runt i Nordiskt klimat och att de går att värma med ved.

Jag är övertygad om att fältköken kommer att bidra till att förbättra situationen om behovet uppstår.

FALTKOK-53.jpg

Team fältkök

Partners

Teuvan Logga.png
Mirror logotyp - svart text (1).png
bottom of page